23/01/2017

Miten tässä käy aina näin?

Sekalaisia ajatuksia liittyen kaikkeen, mutta ei mihinkään

0.31 AM.
   Jotenkin tässä käy aina samalla tavalla. Päivisin en saa mitään aikaseks, mutta yöllä päässä alkaa pyöriä kaikkia mahtavia ideoita ja yhtäkkiä jostain löytyy järjettömän paljon motivaatiota tehdä kaikki rästissä olevat läksyt ja kouluhommat valmiiks. 

0.50 AM
   Vähän aikaa sitten sain tehtyä äikän esseen ja nyt päässä pyörii satoja ideoita. Käyn tällä hetkellä valokuvaus1 kurssia ja sain vähän aikaa sitten aivan liian monta hyvää ideaa portfoliooni varten, mutta eihän kukaan täysjärkinen lähde tähän aikaan kuvailemaan, right? Aikasemmin tänään sain mielestäni hyvän idean vastavalokuvaani. Voin sanoo, että mulla on hienoja ideoita ja visioita siittä miltä jokin näyttää, mutta en osaa toteuttaa niitä itseeni tyydyttävällä tavalla. On välillä ehkä enemmän kun hankalaa olla laiska perfektionisti.

0.57 AM
  Ajattelin ottaa kakkosvuodelle luovan kirjoittamisen kurssin, koska ryhmänohjaaja suositteli sitä mulle. Ja jos nyt tottapuhutaan niin rakastan kirjottamista. En välttämättä silti rakasta aineistoesseitä tai blogin pitämistä. Luova kirjottaminen kuulostaa mielenkiintoselta. Osaan tavallaan kirjottaa, mutta tuntuu siltä että mun esseistä puuttuu aina se rakenne mikä vissiin olis tavallaan tärkeetä niissä. Ajatus katkeilee aina kun pitäis tehä jotain tietyllä tavalla ja hukkaan usein sen tekstin punasen langan kun hypin ajatuksesta toiseen. Englanniks kirjoittaminen on jotain mistä oikeesti nautin. Ikäväkyllä mun tekstit on usein hyvinkin henkilökohtasia ja sen takia en esittele niitä kenellekkään. Tuntuu että paljastaisin ittestäni ja ajatuksistani aivan liikaa.

1.06 AM

Selailin just äskettäin kuviani kännykästä ja tajusin etten oo pitkään aikaan kuvannu kännykällä mitään oikeesti hienoo?? Koko laite täynnä selfieitä ja meemejä. Mitä on mun elämä. Löysin kuitenkin tän yhen kivan kuvan kivalta illalta joskus syksyltä. Kaipaan oikeesti noita viileitä syysiltoi ja auringonlaskuja. Fun fact, rakastan auringonlaskuja. Niissä on aina jotain maagista ja rauhottavaa. Plus auringonlaskun värit on jotain sanoinkuvaamattoman ihanaa. Tällä hetkellä harkitsen kyllä erittäin vakavasti nukkumista.

Oispa talvellakin tälläsii auringonlaskui.

No comments:

Post a Comment